Stoelmassage

Een massage op de stoel, met de kleding gewoon aan. Ideaal voor op een festival of evenement en natuurlijk voor op de werkvloer.

Stoelmassage geeft een moment van ontspanning. Het heeft een vitaliserende uitwerking waardoor je daarna weer energiek en blij verder kunt. Prettig voor jou én voor de mensen in je omgeving, zowel privé als werk gerelateerd (collega’s, klanten).

Of je nu staand of zittend werk doet, op het werk heb je vaak te maken met lichamelijk eenzijdige houdingen. Overbelasting en spanning worden vooral in rug nek en schouders ervaren. Een stoelmassage is uitermate geschikt om ontspanning te brengen in deze probleemzones. Daarnaast kun je de stoelmassage zien als een kleine pauze, waarna je weer met een frisse blik naar je werkzaamheden kunt kijken.

Naast het verlichten van spanningen in rug en nek die op het moment van de massage al aanwezig zijn, heeft een regelmatige massage een preventieve werking. Zo kunnen langdurige en pijnlijke klachten voorkomen worden, wat een positieve uitwerking heeft op het ziekteverzuim.

Je kunt een stoelmassage boeken van 20 of 40 minuten.